Pomar Shoes

Pomar Shoes 

 

Pomar- paras vintage-kenkäbrändi vuodesta 1960. Täältä löydät miesten ja naisten outlet-kokoelman. 

 

Miesten kokoelmat

Miesten ja naisten kenkiä on runsaasti. Miesten kokoelmassa saat-

 

 • miesten rento rento
 • miesten muodollinen
 • tossut
 • miesten saappaat 

 

Miesten Rento 

 

AHO miesten GORE-TEX 

AHO Men´s GT walker – Pomar Online Store

Pomar AHO -kallo on vuorattu GORE-TEX ® -materiaalilla, mikä tekee siitä 100% vuotamattoman ja läpäisemättömän, kun taas MEMORY-vaahtopohjallinen lisää mukavuutta ja iskun keskittymistä. AHO-matala huopa lisää rennon ylellisyyttä mihin tahansa pohjoismaiseen rentoon ulkoasuun, ja se voidaan pukea housuihin sopivilla farkkuilla ja bleiserillä tai yhdistää farkkuihin ja takkiin. 

 

 

 

 •  Viimeiset rajat H 
 •  Ylempi materiaalija mokkanahka 
 •  TammenruskeaPehmeä GORE-TEX ® lokasuoja Sujuvasti pehmustettu mukava kangasvuori 
 •  Irrotettava antibakteerinen sisäpohja lisäsi monipuolisuutta ja mukavuutta

 

REGULAR Fit Yleensä suosittelemme valitsemaan tavallisen koon tässä tyylissä. Jos sinulla on kapea pohja tai koko kahden välissä, suosittelemme valitsemaan pienemmän koon. Jos tarvitset muuta tilaa, voit poistaa pohjallisen tai korvata sen ohuemmalla. Tiukempaa istuvuutta varten voit sovittaa kauemman tasaisen pohjallisen nykyisen luun alle. Katso Pomarin kenkien mitoituskartta. ABSRACK

 

LATU Miesten Orto GORE-TEX® nilkkurit

LATU Men´s GORE-TEX Orto ankle boot – Pomar.fi

 

 

LATU Miesten Pomar Orto GORE-TEX® nilkkurit

 

Last Ambit J 

 

POMAR ORTO Excess WIDE Soveltuu- Suunniteltu kellareihin, joilla on erityistarpeita, mutta suosittelemme kuitenkin valitsemaan huonomman, jos olet epäluuloinen kokosi suhteen. 

 Pomar ORTO -mallistossa on useita tarpeettomia leveitä leveyksiä H: stä K: hen. Kaikissa Pomar ORTO -tyyleissä löydät lisää tilaa varpaille, tukevat laskurit tukevat kellarin kantapäätä ja nilkkaa sekä pehmeät asusteet ja yhtymäkohdat mustelmien välttämiseksi . Erilliset irrotettavat ORTO -pohjalliset on suunniteltu vaimentamaan iskuja ja vaimentamaan alustoja. Kun irrotat pohjallisen, saat yhden lisäleveyden. 

 

 PÄÄMATERIAALI – ruskea nubukki ja ruskea nappa -nahka, hylkii vettä ja likaa 

. AITO Angel Angel FUR -pakkaus ja GORE-TEX ® common-erittäin lämmin, läpäisevä ja vuotamaton 

 IRROTETTAVA ORTO-pohjallinen- iskuja huomio, suoja ja mukavuus kellareillesi! 

. ORTO-pohjallinen on pehmustettu ja hajuton. Voit korvata sen omalla patentoidulla pohjallisella tai käyttää toista litteää pohjallista nykyisen alapohjan kanssa, jos sinun on muutettava sovitusta. Irrottamalla sisäpohjan voit rajoittaa toisiaan. Kun kuivaat pohjalliset yksin kulumisen jälkeen, kengät kuivuvat nopeasti ja pysyvät tuoreina pidempään. 

 

 SPECIAL Layoff OPTIMOITU POMAR TRACTION SOLE- hyvä pitorakenne niille liukkaille väylille ja kaksinkertainen sakeus TR-kumimateriaali, joka pysyy pehmeänä ja pitää pitoluokkansa myös nollan alapuolella. Talvirengasteknologia turvallisuutesi vuoksi! 

 ZIPPER – helppo laittaa

LACES – säätää sopivaksi jalat 

 

Kuja Miesten Pomar Gore-Tex nilkkuri

KUJA Men´s GT ankle boot – Pomar Online Store

 

 

Miesten Pomar vedenpitävä ja hengittävä Gore-Tex® nilkkuri

Viimeksi amplitudi I 

VAARA Miesten XW GORE-TEX® nilkkurit – Pomar.fi

 Leveämpi sovitus- Yleensä suosittelemme, että valitset tavallisen koon tässä tyylissä. Siinä on mukava viimeinen ja ylimääräinen pituus varpaille kapeiden varpaiden vuoksi. Jos sinulla on kapeat kellarit tai kahden välinen koko, suosittelemme valitsemaan huonomman koon. Jos tarvitset lisää amplitudia, voit poistaa pohjallisen tai korvata sen ohuemmalla. Lisää tiukkaa tunnetta saat vaihtamalla sisäpohjan paksumpaan tai asettamalla toisen tasaisen ja ohuen pohjallisen nykyisen luun alle. 

 YLEMATERIAALI- Strand Vintage mokkanahka- hylkii vettä ja likaa 

 

 GORE-TEX ® FELTtihkusateenolosuhteille. 

 -täyte- monikäyttöinen kangastäyte, joka takaaikääntyneille 

 

 Mukava pehmustettu pohjallinen. Voit korvata sen omalla pohjallisella tai käyttää toista litteää pohjallista nykyisen alla, jos tarvitset tiukempaa asennusta. Irrottamalla sisäpohjan saat toisen huoneen tukikohdillesi. Kun kuivaat pohjalliset yksin kulumisen jälkeen, kengät kuivuvat nopeasti ja pysyvät tuoreina pidempään. 

 POMAR WINTER SOLE-TR-kumimateriaali, joka pysyy pehmeänä ja pitää pitoluokkansa myös nollan alapuolella 

 

 Pitsit ja ZIPPER – helppo pukea päälle, kunto sopivaksi oman emäkset nauhoja

 

Kuja Miesten Pomar Gore-Tex nilkkuri

Pomar Footwear with GORE-TEX® – Tagged "Fit:Wide" – Pomar Online Store

 

 

Miesten Pomar vedenpitävä ja hengittävä Gore-Tex® nilkkuri

Pomar KUORI Ruskea GORE-TEX Miesten Talvinilkkurit - Steppari.fi verkkokauppa

Viime Reach I 

LAAJEMMAT FITTING- Yleensä suosittelemme, että valitset normaali koko tässä tyylissä. Siinä on mukava viimeinen ja ylimääräinen pituus varpaille kapeiden varpaiden vuoksi. Jos sinulla on kapeat alareunat tai kahden välinen koko, suosittelemme valitsemaan pienemmän koon. Jos tarvitset uutta ulottuvuutta, voit poistaa pohjallisen tai vaihtaa sen ohuempaan. Tuoreen kireän tunteen saat korvaamalla kummankin sisäpohjan paksummalla ja asettamalla lisätty tasainen ja ohut pohjallinen nykyisen luun alle. 

 YLÄMATERIAALI – musta kestävä nupukki, hylkii vettä ja likaa 

 GORE-TEX ® FELTmonikäyttöinenmärille olosuhteille 

 -täyte-kangastäyte ikääntyvilleIRROTETTAVA MUKAVUUSPOHJA- mukavuutta alaikäisille! 

 

 Mukava pehmustettu pohjallinen. Voit korvata sen omalla pohjallisella tai käyttää toista litteää pohjallista nykyisen alla, jos tarvitset tiukempaa asennusta. Irrottamalla sisäpohjan saat alatilallesi lisää tilaa. Kun kuivaat pohjalliset yksin kulumisen jälkeen, kengät kuivuvat nopeasti ja pysyvät tuoreina pidempään. 

 POMAR WINTER SOLE-TR-kumimateriaali, joka pysyy pehmeänä ja pitää pitoluokkansa myös nollan alapuolella 

 

 Pitsit ja ZIPPER – helppo pukea päälle, lääkäri sopivaksi oman pohjat nauhoja 

 

TARMO Miesten aavikkokenkä

Vivo Kengät Suomi - Vivobarefoot Gobi II Miesten Aavikkokengät TummanRuskea

Osa Pomar 60 vuotta keräys, Tarmo Derby kiire on saanut nimensä Master Shoemaker-Tarmo Kuningas. # Pomar60Years 

 

 Tarmo Kuningas on hallinnoinut päivittäistä tuotetta myymälässämme Pärnussa Virossa yli 15 tilassa. Olennainen Pomar -asun jäsen – Tarmo yhdessä hurskaiden kenkävalmistajiensa kanssa muotoilee edelleen kestäviä kenkiä. 

 Mukautuva älykäs rento chukka-lataus, TARMO voidaan pukea ylös tai alas, joten se on ihanteellinen lisä kenkäpirouettisi. Tammipohjainen mokkanahkainen päällinen kehittää nopeasti ainutlaatuisen ilman, kun taas luonnollisesta nahasta valmistettu tiiviste tarjoaa kosteutta siirtävää ja hengittävää kaikkina vuodenaikoina. Erittäin mukava kävelykokemus on höyhenen kevyt ja joustava Vibram ” gumlite ” EVA-pohja 

 

 •  ISOT aine- Oak vanhanaikainen mokka 
 •     Oak tila on nopea kehittää ainutlaatuinen ilma
 •  NAHKATUOTTEIDEN vuori- Luonnollinen kosteuden imeytymisen ja vesitiivis nahka täyttö, joka imee kosteuden ja pitää pohjalukema mukava kaikkina vuodenaikoina
 •  IRROTETTAVA INSOLE-alaikäisillesi Mukavuutta!
 •  VIBRAM EVA GUMLITE SOLE- Kevyt ja joustava Vibram ” gumlite ” EVA -pohja
 •  LACES-ala- ja jalkojesi mukaan Säädä sopimaan 

 

 REGULAR-WIDE Meet- Mukava viimeinen, ylimääräisellä pituudella varpaiden muodon vuoksi. Yleensä suosittelemme, että valitset tavallisen koon tässä tyylissä. Jos sinulla on kapeat alareunat tai kahden välinen koko, suosittelemme valitsemaan pienemmän koon. Jos tarvitset uutta ulottuvuutta, voit poistaa pohjallisen tai vaihtaa sen ohuempaan. 

 

KUOVI Miesten kevyt GORE-TEX Loafer

KERO Miesten Orto kävelykenkä – Pomar.fi

KUOVI-liukuva deadbeat tarjoaa viileitä ja mukavia kellareita tänä keväänä ja kesänä. Kevyt ja joustava EVA-pohja GORE-TEX ® EXTENDED-tikkauksella-maksimaalinen hengittävyys ja samalla 100-vuoto-jos sade yrittää pilata tauon. 

 

 Olitpa sitten lähdössä lämpimämpään ilmapiiriin tai “oleskeluun”, KUOVI täydentää kevät-kesän ulkoasua, kokeile pariliitosta hihansuilla tai sopeutuneilla sarjakuvilla. 

 Viime rajojen H 

 Ylä materiaali merensinistä ylitsepursuava mokka 

 Gore-Tex ® LAAJENTAA puskurin kevyin ja nnen imukykyinen GTX ® puskurin suurimmalla ilmanvaihto 

 Pomar antibakteerinen pohjallinen 

 Pomar EVA pohja Pip-squeak ja joustava 

 Elastinen slip-ons Mukava ja helppo käyttää 

 

 SÄÄNNÖLLINEN Hyvä Yleensä suosittelemme, että valitset normaalikokoisen tämän tyylin. Jos sinulla on kapea pohja tai koko kahden välissä, suosittelemme valitsemaan pienemmän koon. Jos tarvitset pidemmän huoneen, voit poistaa pohjallisen tai korvata sen ohuemmalla. Tiukempaa istuvuutta varten voit laittaa tuoreen litteän pohjallisen nykyisen luun alle. 

 

 

If you want to SEO on your Website then Contact Revally Digital 

1 thought on “Pomar Shoes”

Leave a Comment