Karhu Kengät NEW KARHU FUSION ORTIX 2021

Karhu on Suomen legendaarinen urheilubrändi. Ei vain Suomi vaan myös Eurooppa, jokainen urheilija kaveri rakastaa karhua.

UUSI KARHU FUSION ORTIX 2021

 

Fusion Ortiz 2021 on ensimmäinen kenkä, joka on korostettu ”Jokaisen juoksijan oikeudet” -kampanjassa. Uskomme, että jokaisella juoksijalla on ainutlaatuiset jalat. Me Karhussa emme sanele, kuinka kenkämme sopisivat. Karhu rakentaa kenkänsä todellisten juoksijoiden jalkaskannausten avulla käyttämällä nykyaikaisia ​​3D-jalkojen kuvantamislaitteita. Jotta Fusion 2021 olisi yksinkertaisin istuvuus ja optimaalinen mukavuus, se on valmistettu useista jalkaskannauksista, jotka tutkimus- ja kehitysryhmä analysoi.

MUKAVUUS JA EDISTÄMINEN

Fusion Ortiz 2021 toimii korkean tyynyn päivittäisenä kouluttajana, jossa on enemmän etujalkojen suojaa, lyhennetty tukipiste ja siten käyttövoimayksikkö. Tukipisteen ja käyttövoimayksikön välipohjayhdistelmä antaa Fusionille ylellisen ja energisen ajon nopealla siirtymisellä. Fusion 2021 sopii neutraalimmille jaloille juoksijoille, jotka etsivät pehmustettua ja kestävää ajoa kirjaamalla päivittäin kilometrejä tai kun he oppivat vauhtia korkeamman intensiteetin ponnistelujen aikana.

HERAFIT

“Jokaisen juoksijan oikeuksien” hengessä naisjuoksijoilla on sopivuus omiin tarkoituksiinsa. Naisten ja miesten jalkatutkimuksia verrattiin ja havaittiin merkittäviä eroja datapisteissä. Kaksi merkittävintä eroa mittauksissa olivat jalkojen ja jalkaterien tilavuuksissa. Luomalla sukupuolikohtaiset jalkineet viimeiseksi ja säätämällä istuvuutta Karhu esittelee ylpeänä HeraFit-nimisen naisten kenkärakenteen.

HIVO

Fusion on nyt saatavana HiVo (suuri äänenvoimakkuus) -tilassa, jotta se mahtuu useampiin jalkoihin, mikä antaa ylimääräistä tilaa varpaiden levittämiseksi. HiVon onnistuneen käyttöönoton jälkeen Ikoni 2020: ssa on nyt aika, että Fusion saa uuden sovitusvaihtoehdon. HiVo -versio on vain “leveä”, koska se käsittää jalat, joilla on korkeammat askeleet ja suuret jalan ympärysmitat, ja se toimii ihmisille, jotka haluavat enemmän tilaa jalkaterän sisällä.